Kortfattat och koncist

Här nedan följer en lista på bra låtar att ha som alarmn på sin väckarklocka.
1. Mr. Sandman — The Chordettes
Glamorösa kalspinglor på trettiotalet, vid detta laget uråldriga mumier, eller tillochmed döda; The chordettes har gjort en låt som är skapad för att vakna till. Stämmorna i den silkeslena refrängen gör en helt varm i kroppen. Skall helst användas vid snoozning.
Efter två år med denna som väckare har doch min passion för dessa tanter övergått i en enorm frustration.

2. Rayman Origins — World Map: Sea of Serendipity

Skön låt tagen från ett skönare spel. Ukelelen och visslingen, allt sammansmälter till en orgie som sammanfattas som "Godmorgon". Problemet är att det kan bli lite väl skönt, så några tusen dB är ju att rekomendera.

We Are Scientists — Nice Guys

Fan ska jag säga. Jag tycker om den låten. Skön att vakna till. Vadfan.

Phoenix Wright — Objection! cadenza remix.

Japansk skräpsalsa, som är rätt bra. Om inte latinska dansrytmer kan få dej att ställa dej upp liter du av en åkomma. Medicinskt kallas det; STENDÖD. Bra om man har på riktigt hög volym och känner för att dansa ut till toaletten för sitt morgonbestyr. Cha-cha.

Vilken svensk punklåt från 1984 som helst. Skjut mej.

Skönt ifall du känner för terror. Detta får folk som varit döda i trettio år att vakna, även fast de biologiskt sätt inte existerar på något annat plan än som molekylstadie, att vakna ur graven och skrika högst opassande saker. Vaknar gör du definitivt. Vakna med ett leende på läpparna gör du definitivt inte. Att höra lågstadiebarn skrika om öl skär i hjärnbarken och får öron att blöda. Men man vaknar nog alltid.

Vad vaknar ni till?

Jag har en trenchcoat. Tjabs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0