Villa VillerVillerKulla

Den förlorade sonen (Jakob) är tillbaka och inte fullt så förlorad längre efter en tripp till ekvatorn. Fast, man skulle kunna tro att man hade hamnat i ett litet Tyskland med förstärkt växthuseffekt. För jistanemej om det var många germaner som låg på playan och valrossade sej.
Life is Good. (Also, COPYWRIGHT ADAM RHEBORG.)

Tankar under Gran Canaria
• Det fanns en sandstrand, lokaliserad i ett naturreservat. Naturen bestod av sand och träd. Samt tjugotvå tusen tyskar. Nakna. 85 +. Så, för att ta sej till stranden var man tvungen att träska i sanden, och man kunde vara nästan helt säker att bakom varje buskage ligger det en grupp tyskar, illröda som solmogna tomater, men skrynkliga som ett endoplasmatiskt ritikulum. Man vänjer sej till slut, men med tanke på hur mycket grovsopor tappas av detta folk kan naturreservatet betraktas som en besvikelse.
• Jag blev lite småkär i en (läs; flera) servitris på hotellet. Lyckades analysera det hela till en fullkomligt simpel sanning; jag finner flickor som hämtar mat mer attraktiva. There we go.
• Jag har läst tre böcker, á 450 sidor vardera. På en vecka. Och det var, håll i er nu, inget skoltvång. Jag började på den fjärde, men tröttnade. Jag måste vara sjuk.
• Jag är absolut fullfjädrat värdelös på Street Fighter 4. Oavsett om jag är en yppig kinesiska med enorma lår, eller allmänt fet amerikan med hästsvans och buskage till ögonbryn får jag storpisk av min bror.
• Gran Canaria är väldigt sexuellt frigjort, kan man säga. Hundra meter ifrån hotellet fanns en gay-swinger-bastu-klubb, med det väldigt subtila namnet CockRing. Och man står och delar ut fliers utanför för en "amazing drag queen show". Penisar utlovas.
• Jag vill kunna rita ansikten.

IBERISK STENBOCK?

Jaså? Detta är det första utrotade djur som man har lyckats klona. Den sista honan dog för snart tolv år sedan av en ek i huvudet (kan ha varit en asp också. Eller en ceder).
Whoop-Dee-Doo, kan vi köra en total Jurassic Park på det hela (för er tjejer; Jurassic Park handlar om dinosaurier. OCH människor) och klona fram alla djur som någonsin varit döda. Som Pterodaktyler, dronter eller din döda katt Tusse (som i ärlighetens namn var en fullkomligt värdelös katt). Well, kanske inte. Stenbocksklonerna var inte alls så handfasta och praktiskt lagda som de från Star Wars, nene, dessa kloner hade lungproblem och, eh, atren var utrotad. Igen. Piiinsamt (och en smula tragiskt).

Åh, Tuva Novotny

Hon är fin hon.

HUR HANTERAR MAN BARN?
Barn är så enormt simpla varelser att det är svårt att ha någon koll på vad man ska göra. Jag menar, singelcellamöbor är simpla varelser, och hade du haft någon aning om vad du skulle ha gjort ifall denna lilla, vad man förut kategoriserade som, protist hade börjat storgråta? Eller vara allmänt högjludd och , eh, keff?
Tänkte väl det.
Tur nog har forskare på framstående universitet i Burundi kommit fram till tre saker som bör hålla din avkomma under kontroll, barn älskar tydligen starka ljus, explosioner och pruttljud (alla tre saker är, allvarligt talat, ganska underhållande), och får du bukt med detta är problemet löst; du kanske bara bör undvika att prutta på riktigt i en folkmassa.

Jakob drar till Kanarieöarna nästa vecka. Där ska jag sola. Och bada. Och spana in gamla tanter. För, av någon anledning finner jag det sexigt med kvinnor som har sett führen live.

Hon ser Hitler. Oh, lala.


RSS 2.0