Glassbåt och nakna amfibier.

Nej, jag har inte dött.
Nej, inte heller fängslats.
Jag har varit i fjällen i en två veckor eller något liknande, på ett läger som jag var småledare för.
Anyway, även fast jag här hade tänkt skriva om just denna lilla resa, men väljer att istället skriva om min korta tid här hemma.

Jag kommer hem i förrigår kväll/natt, sjukare än en japansk reklamfilm för dambindor, och hostar mej fram. Men, tur är har pappa doktor rätt kur för mej; en rejäl dos hexamorfin. Jag däckade på tre röda.
Hur starkt är hexamorfin?
Jag lät mina kära kollegor i vita rockar som jobbar i mitt topphemliga underjordiska laboratorium ta reda på det. Den dos jag fick i mej kunde döda en medelstor späckhuggare.


Det var väl ändå inte så spännande
tänker ni. Men, kors, det börjar dra ihop sej nu.
Jag, min bror och meine mutter, åkte en svängom i bilen. Då, vid Dalkarlsvägen, eller något hittar vi en.... konstpaus, konstpaus......... EN fakking sköldpadda mitt på vägen. Hej hopp tänkte vi, plockade upp krabaten och försökte leta rätt på en ägare. Men nej. Och vi kunde inte bara lämna den där, så vi tog med den hem.
Börje heter han. Vi har dock ingen aning om hur man tar hand om skalbaserade djur, så vi iumproviserar.

Hur vet du att det är en han?
Min mamma säger faktiskt att det nog är en tjej, men jag tror det inte. Den lille är alldeles för manlig, man kan se hur testosteronet pumpas runt.

Dåligt avslut, aktiverat!

KOM HEM!

<3

Ottsjö

så klart !

Jakob är lite smått ball måste jag ju säga ..

men han orkar tydligen inte med er ! så tog saken i egna händer !

han har dock fått alla att lyssna på Rules Dont Stop - We Are Scientists, så nu har man råååå tröttnat på den låten, tack Ruusa !


tror också att Jacob saknar Fredrik lite i smyg, så Fredrik ring din käre vän och säg att du saknar honom också!

massa kärlek från Jennifer!

Jakob känner sej som en eremitkräfta.

Goddagens kära bloggläsare. Klockan är för tillfället 10:23 och jag har varit vaken längre än vad jag vågar erkänna. För, imorse (om det ens räknas som morgon. Rent i helsikke för tidigt iallafall) kände naturen för att vara extra överjävlig. För, inte nog med att det är kallt och regnar, nej, det är tydligen skatornas parningssäsong. Utanför mitt fönster. 5:30. Såvitt jag vet är mitt fönster fåglarnas bordell, för ,o, det är så många fler än bara ett par.

Imorse var naturen en bitch.

För er som undrar varför jag har gått och blivit "ouppnåerlig" är det inte för att jag har uppnått nirvana och blivit buddha, utan helt enkelt för att Samantha, min mobil, har tappat förståndet. Helt. Ett paket mobilvalium senare, och det enda den kan göra är att framkalla epilepsi och damp hos användaren. Man kan inte ens sätta på knapplåset, för då... låser sej skärmen, och utför ännu en epilepsiattack. Tack.

Sammanfatta Sagan Om Ringen-trilogin på sju ord.

Hobbit går igenom djävulskap, kastar dyr ring.

Det är sommarlov nu, och jag lyssnar otäckt mycket på bitpop. Also, We Are Scientists släpper nytt album om några få, få dagar. w00t!
Rules Don't Stop av We Are Scientists. Mest troligt min favoritlåt nu. <3333333333333333333

I have chortles!

Det händer inte så mycket i mitt liv. Igår tömde jag poolen på vatten och träffade Tiemo.
Idag hade jag och min klass prov, i fysik, medan alla andra i skolan var lediga. w00t. Also, jag saknar lite folk. Gissa själva vilka ni är.

VECKANS FRÅGA:
Har du någonsin sett en minotaur?
OM jag har! Nästa!
Har mustasch inverkan på hur bra det går på en jobbintervju?
Oh, ja, det finns ingenting som är så sant som just detta påstående. Och allt beror helt på vilken karriär du är ute efter. Om du vill bli sydstaternas hjälte, en "pro-wrestler", som det heter, även fast yrket både saknar pro, och wrestling, om du vill bli en sån ska du absolut skaffa snorbroms, så stor som möjligt, utan att det blir skägg (För skägg symboliserar "tänkare", och det har sydstatarna lite svårt för).
Vill du bli dagisföreståndare kanske du vill raka dej. Barn kanske inte är smarta, men nog känner de igen att alla (alla) med mustasch (och/eller katolsk präst-hatt) är potentiella pedofiler.
Om du är en kvinna rekommenderar jag att du rakar dej. Nu.
Om du så väldigt känner att du har ett behov att ha mustasch, och är kvinna finns det faktiskt ett ställe där det ses som ett plus. Som lärare på Sjödalsgymnasiet. HI-OH!

Hmm, var såg du denna minotaur?
Ok, så jag var hos min tandläkare som bor på Östermalm, och fick mina gaddar besiktigade. Efteråt tog jag mitt pickochpack och tog hissen ner, men jag tryckte på fel knapp, och hamnade på något sett i det antika Grekland (min teori är att hissen åkte så snabbt, i.e, trotsade den absoluta hastigheten på ljustet, att atomerna separerades, bara för att sekunden senare återskapas exakt, fast på ett annat rum, slumpmässigt utvalt, och i annan tid. Vi förstörde tid/rum-väven, litegrand, för ett ögonblick). Där gick jag vilse i en labyrint och kunde inte hitta ut. Längst in i labyrinten hittade jag minotauren. Han höll på att bli anfallen av en hel armé, men ninja som han var, var inte armén någon match för honom, men när de tog hans flickvän som gisslan ballade han ut totalt och flippade galet. Jag har fram tills idag inte sett någon flippa som han.
Nåväl, när allt var över kände jag mej skyldig att hjälpa till att städa, det var blod överallt i hans vardagsrum (Ja. Slaget utkämpades i hans VARDAGSRUM), och jag gav honom rådet att man kan ta bord blodfläckar med cola. Han uppskattade allt mycket, och visade honom vägen, och nu pratar vi med varandra genom inter-dimentionära posten.
Är det sant?
Mest troligt, ja.

Fredrik, vi måste seriöst träffas.

hon där borta är en riktig NiNjA

Jag har en checklista, på den listan står ge JakoB hans episka övertyyngapresent, och dela ut priset i våran bloggtävling. alltså äta och umgås med vinnarna.
känns som bra saker :D
PUSS

BlingBling

Veckans Fråga:
Hur mycket tjänar man på att blogga?
Mycket, mycket lite. Ungefär som en bacillbäbis i storlek.
Det finns dock vissa, lite större bloggare (ja, eller hur?) som faktiskt tjänar pengar på bloggen.
De har dock sålt sin värdighet till ett storföretag, så de bloggar om hur bra en produkt är, när den egentligen fyller samma funktion som uppblåsbara darttavlor. Tro dock inte för en minut, att jag inte hade skrivit under ett kontrakt med ett företag som ger mej deg för att marknadsföra en produkt med dödlighetsprocent 76. Så passare!
Just nu, by the way, tjänar jag inte ens en bacillbäbis. Sad face, ahoy!

Idag var det livat i holken, som man kan uttrycka sig. Jag, TitBuster (Tony) och T-Bag (Teo) fick servera mat åt alla studenter som går ut imorgon. Jag fick äran att servera några i synnerhet härliga människor ifrån SPSP (Nej, jag har ingen aning vad det står för). De andra som skulle servera dessa var inte lika härliga. En var en riktig ragata, en annan... ja, hon var väl okej, i guess.
Så, iallafall, ragatan. Hon säger till mej (läs: beordrar med en oxpiska i handen) att ta med mej fler än två åt gången. Jag, som man kan säga mycket om, men koll på fler en två saker samtidigt, det blir lite väl mycket, jag klarade knappt tre, med lite ansträngning. Sen kommer hon och har bara en i handen, men det är många fler än en som vill ha sin mat.
Annars var det värt. Så upp och langa tallrikar i fyra timmar, och belöningen; gå runt med klass i fyra timmar, missa ordinärie lektioner i x timmar, en biobiljett och så mycket cider och kladdkaka/brownie man klarar av.
Värt.

Vilken är det bästa medlet mot baksmälla?
En flaska whiskey.

RSS 2.0