Kommunisterna.

De vill åt mej. Via Facebookreklam.

Guess That Animal.

Jag vet! Vi leker en lek! Ja! Vad sägs om "gissa djuret"? Alla älskar "gissa djuret". Okej, jag börjar, låt mej tänka ett tag.... Så, nu vet jag.
Jag är ett djur, med förhållandevis stora ögon, och jag syns nästan bara på natten.
En uggla? Bra gissning, men det är fel. Jag har stora fingrar och bor i Afrika.
Nej, ingen varmvattensäl, jag hade fingrar. Jag har päls och skuttar runt bland höga träd. Vad? En schimpans? Nej, så stora ögon har jag inte, men det närmar sej. Jag har... vad var det? En Bushbaby, även kallad galago? Ja, helt korrekt. Duktigt, jag trodde inte ni skulle klara det så snabbt. Vaddå, en gång till? Ja, visst. Hmm... Okej, den här kommer ni ta lätt.
Jag är ett stort djur med fyra ben, gnäggar och jag bär saker åt människor. På mina "fötter" har jag något som kallas skor, men är U-formade metallklackar, ungefär. En ko? Nej, men bra gissat.
Jag kan ha många olika färger och jag användes istället för bilar förr, och då bar jag människor på min rygg, eller på en vagn som satt fast på mej... Vad sa du? Ett lejon? Neeeej, inte... inte riktigt, nästan.
Jag har ett slags man, precis som lejonet men jag äter gräs. En ko? Nja, kor äter gräs, men det är inte det jag är. Dessutom, gissade inte någon på ko nyss? Hmm... ja... Jag äter som sagt gräs, men tycker även om morötter, och även sockerbitar då och då. Jag har väldigt stora tänder och kan sparkas hårt... En tjur? Nej, det är fel, fortsätt gissa.
Folk sitter på mej och låter mej hoppa över hinder med dem på ryggen, eller bara springa väldigt fort. Det är olympiska grenar båda två. Kanin? Nej, kaniner är lite för små för att klara av att sitta på, även fast de hoppar högt.
Vi är med i många filmer. Cowboys sitter ofta på oss när de vallar kossor. Jag tror att filmen "Seabiscuit" handlar om mej, och Indiana Jones föredrar att rida på oss istället för kameler, och den här gramlingen Gandalf den vite från Sagan Om Ringen-filmerna rider på en vit version av oss.I The Holy Grail var vi utbytta mot kokosnötter som låter som oss när vi springer, galopperar. Vad? Nej, jag är inte en hund, men det var en bra gissning. Hundar lever inte på gräs.
Eh, jaaa.... En del av oss kallas "ponny". Kom igen nu! Ni kan det här! Ponny! Mitt barn kallas föl. Älg är det inte, nej. Poliser rider på oss, ibland. Det är inte motorcykel. Motorcyklar är inte ens några djur... KOM IGEN, NU! Vad mer kan jag säga.... Vi ser ut som zebror, utan ränder. Bruna zebror. Vi påminner om åsnor. Och mulor. Ni kan det här. Jag rimmar på "bäst", "lest", "asbest", "mest", "fest", "incest" och "präst". Man kan äta vårt kött, och göra lim på våra benrester. Vad är jag? Ingen? SKÄRPNING, NI KAN DET HÄR. JAG ÄTER GRÄS, HAR FYRA BEN OCH FOLK RIDER PÅ MEJ. NEJ, INTE KRONHJORT.
Okej... Puuuuh... Det finns en vattenvarelse som inte alls är släkt med mej, men har nästan samma namn som mej, fast med sjö- i början på mitt namn. INGEN? VARELSEN JAG PRATAR OM HETER SJÖHÄST? SJÖ. HÄST. VAD SA DU? HÖGRE? HÄST? HÄST? Duktig pojke. Grattis. Du är officiellt inte världens dummaste unge. För det är Barbara. HELT ÄRLIGT BARABARA? LEJON? KRONHJORT? UGH.... Nu tar vi lunchrast barn, jag klarar det inte längre. Kom igåg nu, Barbara. Det som sitter på din arm är din hand. Det som finns på din där är en smörgås. Du håller smörgåsen i handen och äter smörgåsen? Bra. Jag vill inte att du äter handen istället för din smörgås, uppfattat?

Islands årliga Askfestival. Part A.

Tjabba, den senaste tiden har jag inte gjort så stora saker. Jag har åkt en bil med så mycket bas att den lämnar stora hål i ens kranium och trumhinnorna fortfarande smattrar. Typ. Jag har varit på en begravning, och spelat en konsert, och mött mina sommarjobbskamrater. Haft mitt sista prov inom det spanska språket NÅGONSIN, och vilat.


Världens bästa nu. Tvi vale vad glad man blir av denna. Detta lär bli min standardrepertoar på fester, alla dagar i veckan.

Man blir olycklig när tjejer gråter

Så, iallafall, jag var på begravning i tisdags, då mina sysslingars mormor blev fett avliden. Det var rätt trevligt ändå, om man får säga det. JAg kom dock att tänka på att musiken som orgeln spelade fick vi höra på dagis varje morgon. Antagligen efter "Mozart-gör-ditt-barn-smart"-taktiken. Och, well, jag är nog ganska smart ändå. Faktiskt.

Om du skulle onanera till en scen ifrån Kalle och Chokladfabriken, vilken skulle det vara då?
...
Ingen alls. Kalle och Chokladfabriken är en oerhört speciellt osexig film.

Banklatte.

Jag är intre bra på att få ändan ur vagnen. Jag borde blogga mer än jag gör ("blogga" är för övrigt ett rätt fult ord. Lite som "banderoll". Också ett fult ord.), men jag gör det inte så mycket.
Jag säger inte att jag har ett liv, eller något sådant, nejnej, jag pallar inte. Min lucka i fridtidskalendern har fyllts upp med försök att slå en hiskeligt massa rekord på Mario Kart Wii (som för övrigt måste vara kulmen på en annars helt oinressant... sport? Jag skulle faktiskt nästan inte vilja kalla racing för sport?), och annars cyklar jag.
Det är kanske inte så konstigt för det flesta, men jag har haft ett udda förhållande till cykling...
För ett år sedan HATADE jag att cykla. Mina föräldrar propsades på att jag, vid 16-17 års ålder inte kunde cykla, men faktum är att jag bara ogillade cykling, passionerat.
Men så förra året tvingade Fredrik mej att ta en tur med velocipeden, för att ta sej till en sjö. Och senare den sommaren fick jag en egen cykel. En riktigt gammal vintagehistoria, rött som vin, och i dammodell.
Sådana som alla trendiga på Söder har, som kostar mer pengar än jag någonsin sett, och byggdes då mormor var ung och dinosaurierna härskade på jorden.
Den går som ett klockverk, och gnisslar hemtrevligt när man sitter på den.
Bowser i Mario Kart, lite.

Gatlyktorna i Stuvsta är nog besatta av någonting. De lyser hela dagen, som är allmänt känt för att vara den ljusa tiden på dagen och anses vara då andra ljuskällor är helt onödiga. På natten stängs de av, och lämnar hela området i ett litet becksvart mörker, som kan vara rätt obekvämt. Stuvsta är konstigt.

Idag, någon gång ska tydligen världen gå under. Bring it on, säger jag och tar det med en nypa salt. Jag menar, skulle inte jorden ha gått under tidigare också? Partikelacceleratorn i Schweiz (?) skulle ju skapa ett svart hål i närheten av Bern. Det vart ju inte riktigt så.
Albeit, det hade varit rätt häftigt att gå under i ett svart hål, om man nu ändå skulle de-existera. Just sayin'

Nomnomnom, svart hål i Centarus A.

Hur vet blinda om när de ska gå och lägga sej?

Problemet som en majoritet av de blinda har är att de inte kan se på en vanlig klocka, en tidsindikator var någonstans på en 24-timmarscykel de är någonstans. Vilket har gett samhället stora problem när blinda vandrar in på Ica klockan halv fem på en torsdagsmogon i tron att det är sex timmar senare, och sätter igång larm och polispatruller. Klagomål hos grannar förkommer också när blinda grannen spelar Kraftwerk i en alltför okristlig småtimma, eller när denna trampar ner ens krusbärsbuskage. Det hela kostade skjortan av regeringen, och de anlitade en Herr Magfelt att komma med en lösning på problemet.

Herr Magfelt, som tidigare haft ett förflutet som världens främsta blinda pilot innan han krockade i ett träd och började få lite smått kontroversiella idéer, kom med lösningen någon vecka senare, och alla blinda togs in för modifiering, man satte in ett chip i hjärnloben på dessa som utlöser en rejäl mängds sövande medel varje dag klockan 22.30 och 23.30 på helger. Vilket lett till ett annat problem. Narkolepsi hos blinda och trafikfaran som alla blinda som går över en korsning klockan 22.30.

Oops?

Jag vill ha fler kommentarer, taaaak?

You Owe Me One, Kenobi.

Nämen, tjabba, hoppsan, här har man visst inte bloggat på mer än en vecka, det var ju lite illa, och på den sämre sidan.
Men, äh, ta och lugna ner er nu, för Grabben med stort G är här nu. In Da House.

Saker som hänt under veckan:

1. Jag har fyllt 18. Jag slipper ha målsmans underskrift på papper från skolan, jag får köpa trisskotter och får dricka whiskey när mina föräldrar ser på. Whiii! Ganska så häft-igt.
2. Eh, ja, inget speciellt annars, egentligen.

Hur kissar du?
Eh, ja, eftersom jag är kille och äger en p-nis brukar jag stå och kissa. Jag tycker även om att kissa högt, ljudmässigt. Det ska låta mycket.

Nu måste jag akutbryta inlägget, för jag håller på att bli redigt hungrig. Ghhhh...
Ni vet väl om att jag tycker om när ni kommenterar? Juste!

Cosinus av 90° är 0. FUCK YEAH!

A, tjabba. Det är en fredag, en sådan som folk tydligen bara ska mysa, och det är synd att vara singel.
Also, TWILIGHT går på ettan, 21.00, och jag lär helt enkelt glömma bort det. Oops?

Många kungliga gifter sej plötsligt. Först var det ett jäkla hallå när Victoria i somras körde på, och för någon vecka, månad sedan vart det samma sak, fast på brittiska. Jaja.
Jaja.

Jag hade inte tänkt säga så mycket annat, faktiskt? Tjabba?

Don't HASSEL with the HOFF, yeah.

Idag är en bra dag att vara ledig. Att sitta inomhus med tyskt überfula mjukisbyxor och stickigt varm yllekofta och käka glass som smakar chokladpudding till frukost. NOMNOMNOM, AM LAM LAM.

FINNS DET NÅGONTING SOM DU INTE ÄR BRA PÅ?
Faktum är att, ja.
Igår satt jag på soffan under en reklampaus och kikade lite på mina procent på Spindelharpan, eller något sådant, en gratisapp på min iPod.
Jag märkte att jag har vunnit ynka 7 % av alla mina matcher. Och det var ändå typ 68 matcher spelade.
På den enklaste nivån.
Någon är visst inte helt duktig på korttspel.

Ugh. Nu ska jag upp och se ifall Kanal plus har något att erbjuda såhär halv tolv på en onsdag. Jag menar, helt klart bästa sändningstiden?

RSS 2.0