Det är inte som låtarna.

Asså ibland känner man sig dålig, riktigt dålig, man räcker inte till. Det är inte som låten "ibland gör man rätt ibland gör man fel" ibland håller inte det utan ett fel kan bli stort och massivt.
"supermassive black hole"
jag känner att jag också suger på att uppdatera den här skit bloggen!
... ledsen i ögat och allmänt deppad. Dra åt pipsvängen FREDRIK VÄLME !
...


Kärrtorps mamma är en pappa!

ehFAN! vi förlorade den totala idag det SÖÖG !

okej berättelsen för dagen är denna! vakna 10:00 ta tåget halv 11 och sedan springa till tanto från södra för att få en ASNAJS blå frenchmustach sen fick jag ett infalll och målade mina öron blå det satt som en smäck! jaja anledningen till kroppsmålningen var ingen kinky lek med hugo utan att BLÅ MAFFIAN SKULLE KROSSA KÄRRTORPS TERRORN ÄNNU EN GÅNG!  vi skulle spela fotboll på zinken, eller inte vi utan uttagna lag från skolan, de bästa tjejerna i ett lag sen de bästa killarna i ett lag och de bästa lärarna i ett. VGY satsade som tusan och alla målade sig blått och hade blåa flaggor och vi var taggade som FÅ , enligt oss vara kärrtorp dömda till förlust, Dock så när första matchen mellan damerna var slut så hade kärrtorp råkat peta in en boll mellan de två stolparna och vi lyckades tyvärr inte få den förbi deras tjocka målvakt. lärar matchen vann VGY med 2-0 NAJJS!
herrarnas hade kärrtorp och de gjorde 3 mål vi gjorde bara 1.

ledsna men blåa tog vi tuben till centralen och sedan hem. nu är det matteprov fokusen ligger på! tisdag PLUGGA PLUGGA PLUGGA!

puss

Den dagen den sorgen.

TJABBA MACKAFLOOUPA! jag har haft en riktigt lodig tisdag, NEJ TJITT det är fan onsdag. HAHA . men igår var det fan sjukt kul, Insparksfest är SUCCE´, min karneval fjärilsmask var SUCCE´, min klass är ganska så SUCCE´!

FLIPPARE FLIPPARE!


asså fan vad alla snackar, bara massa skit hela tiden  ? vart kommer vårat behov av att ljuga och prata illa om folk ?  jag har tänkt en hel del på detta nu den sista tiden när det känns som att mycket som folk och jag sagt har gått snett och missförståts och gått till fel personer.
Tyvärr men det är ren fakta att alla snackar en jävla massa skit! jag önskar att jag kunde neka men det vore LÖGN och det vill jag inte råka ut för, att bli kallad lögnare. 

jag kan säga att jag ibland säger något dumt om någon jag försöker låta bli men ibland så slipper det ut något olämpligt det kan hända den bästa! face the fact, everyone talks, varför måste folk då prata om och göra andra folk ledsna över vad folk säger ? jag kan (nästan) med handen på hjärtat säga att jag inte bryr mig om vad folk tycker om mig förutom mina nära vänner.
i detta stycke blev detmycket upprepning men jag kan inte säga annat än folk.

Detta är era alternativ Folket: Sluta snacka skit, eller säg vad ni tycker rakt ut till folk ? jag ska hålla mig till det.
Try it you´ll like it

För att komma till nutid mindre seriösa men riktigt allvarliga Ting ska jag berätta att jag troligtvis tänker ta ett senare tåg imorgon för jag är GALEN, GALEN GALEN GALEN, Hör du deT? HELT GALEN" va ? jag har tinnitus , tjitt vad du suger! jag vet inte vad jag skrver just nu utan bara babblar på om skit! jag har pratat med skivbolag idag! men tyska är jobbigt, och brödtexter ät inte det lättaste!
Jag är bäst på allt men det bästa med mig är att jag är ÖDMJUK!

PUSS


fan vad jag uppdaterar :O

fick in en O gubbe i rubriken det är säkert förbjudet enligt bloggarnas riks förbund men men! aja jag kan spela den här låten och det är e av världens bästa låtar helt allvaligt. min favorit just nu. lyssna på hela snälla. tyvärr en dålig video. och elaka barn men blunda och allvarligt BLUNDA OCH LYSSNA OCH NJUT

HÅKAN

håkan var fan galen! galen och galen! det var på grönan klockan åtta och asså publiken var taggad som faan! det var så fanimig najjs! :) det känndes som att alavar där men jag tappade bort alla också ! så det sög lite håårt!

men jag hade det rätt så bra med elinora och någon Helene´ , jag måste få tag på två personer! en liten my som jag måste träffa och få min tröja och en elinora som jag vill bli vän med på facebook för hon komer lägga upp en massa bilder på mig  :O   ajaaja... jag har precis vaknat och nu äter jag min första måltid sen lunchen igår, :) najjs!
hjärta

hur beter man sig ?

ehTJA!
jag tänkte skriva ett blogg inlägg så var beredda, Här kommer det!
jag, Fredrik, har tänkt på hur folk beter sig ? jag menar på olika platser och olika scener med olika personer, detta undrar jag över för med mig då är det så, jag vaknar på morgonen och har ofta ett ganska trisst (farligt) morgonhumör... men när jag fått käka något behöver inte var amycket men något så blir jag liksom hanterbar i hemmet! jag kan fortfarande vara ganska så surmulen dock, däremot när jag kommer ombord på bussen så blir jag fett glad och snäll och social. och sen är jag det hela dagen :D tror jag i alla fall! jag är´nog alltid glad då! :D men sen kommer jag hem och då är jag lite halv sur hela tiden! det är galet! asså jag kan vara väldigt respektlös mot mina föräldrar fast jaginte vill det! sen skriker folk väldigt mycket på varann i familjen men det gillar jag inte heller! ändå skriker jag liksa mycket! vad ska man göra liksom ? det är piss svårt! jaja det här var mitt första riktiga seriösa inlägg! GALET! 
 
för att göra detta inlägg lite mindre seriöst så kommer en fil av barats and bereta ,
give peace a chance !


RSS 2.0