Ett inlägg inte helt olikt det förra

Många av er (2. Det är majoriteten av läsarna) har frågat om hur jag och den förre kalifen av denna blogg blev den enhet som ibland kallas "kompisar". Håll i er nu, här kommer ursprungshistorien.

För mer eller mindre 18 åetthalft år sedan föddes ett välskapt gossebarn som man ett tag funderade på att döpa Arved, till dennes föräldrar fick tillbaka sinnesnärvaron för ett ögonblick och bytte till Jakob. Ett vackert barn, det där.
Senare det året föddes ett annat barn, ett fint barn det med, Fredrik med enastående charm (men lite skeva tänder senare i livet).
Sedan levde de skilda i tretton, fjorton år utan vetskap om den andres existens.
Jakob studerade partikelfysik i Schweiz, Fredrik försökte efter bästa förmåga odla helskägg.
Då, en vacker sommar träffades de på ett kristet läger för förrymda fångar. Det bildades en ohelig allians mellan sagda enheter. Agendan var "babes", även om officiellt var det för att "återgå till samhället", och situationen eskalerade snabbt till "ohållbar". Påven i Rom drömde onda drömmar om Jakob och Fredrik, och det utgicks snabbt att de var rakt igenom illvilja. Vartän de gick följdes aska och kaos i deras fotspår.
Kärnvapenmissiler byggdes snabbt upp och riktades mot dessas bostäder. Förbud uprättades om att befinna sej inom en radie av tre meter av sagda personer utan hjälm, och i Fredriks fall även kondom/pessar.
Men Fredrik och Jakob blev vänner och resten är, som man säger , härnäst i vår historia.
Och så gick det till, ungefär.
fluffi
Ett bra tag sen. Vi tog DNA från Fanny, kortsade det med en gnu, och detta blev.


Kommentarer
Postat av: Fluffets urmoder

Vacker historia. Vackert hår.

2012-01-06 @ 16:31:46
URL: http://fundf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0