Gustaf FUCKING Svensson<3

jaha jag ska försöka hålla en liten bloggserie här om mina närmsta vänner och utan någon som helst ordnings följd så börjar vi prata lite om HELT ALLVARLIGT EN AV DE BÄSTA PERSONER JAG KÄNNER!  Gustaf är född någon gång under år 1994 samma år som Grupperna Oasis, Scream och The Verve vandaliserar gemensamt ett hotellrum i samband med Hultsfredsfestivalen eftersom baren hade stängt.
 
nej men allvarligt gustaf är fin rakt igenom och det var han som började med utrycket TJABBA KRABBA :) jag oh han tillsammans blir en galen kombination asså det är posetivt vi blir bara helt till oss och vet inte vart vi ska ta vägen när vi chillar! och lika är vi ! inte utseendet (tack gode gud) men till personligheten! man vet liksom inte vart man ska ta vägen! Gustaf spelar trummor i massor med coola band! vi har ett band men det är just nu i en fas av "vi vet inte vad vi ska göra nu" fas :) gustaf är en av dom jag kan lita på mest i universum och det är najs att veta att man har en sådan vän! :D

g

dom jag ska ta upp i denna serie lär bli (exklusive gustaf) : robin porkolab, axel hoel, tiemo schramm, erik rosenberg, andreas thulin, david nygren johan carls , anton ekerby och sist  men verkligen inte minst jakob ruusa! detta blir en killkompis bloggserie!


TJABBA KRABBA!

vet ni vad ? här ska börjas en blogg serie om mina närmsta killkompisar och jag skrev värsta långa inlägget om gustaf svennson men det försvann bara poff! skit jobbigt men skriver ett nytt sen! :D bättre snyggare och stakrare!   jag mår fett bra! :D
 livet leker rätt hårt jag vill tacka UG folket ni är bäst<3 läs davids och antons blogg http://storsomliten.blogg.se fast den är dålig!

:D ppussssss<3


öh.urk.värt.faktiskt.jag vet.Fredrik är ett fint namn.

aha källen spenderades hos ella stansland och det var en konstig, galen, dräggig, värd, patetiskt rolig, men seriöst najs också'.

haha assååååååå det var helt lagom tvärsoft mycket folk, men skönt folk'!  KNÄPPT! m.
m:et var menat att vara där!
juste jag vill tillägna detta inlägg tll en viss Fredrik inte vilken fredrk som helst eller mig själv utan Fredrik FUCKING Åsbrink som också har fåt gåvan att ha namnet fredrik! Frådrik Åsbrink även känd som "snygg fredrik" eller "han-med.septum-fredrik-jaha" han är ett riktigt knippe med kälek rakt igenom, han diggar bearnaise chips och på fritiden läser han bloggen http://fatpeople.blogg.se det är värt bara där liksom. "he had me at hello i am fredrik" jaja tjaaaaaaaaaaaaaabba!
 övernut jag är trött dräggig och dryg. övernut igen.

JAG ÄR DJUP

fan vad jag inte är djup! man ska inte tro på allt vid första ögonkastet eftersm nu när du läste rubriken så började du tänka på mig och fråga dig själv om jag är djup! och du klommer troligtvis intala dig själv att under allt det där underbar är det en djup och poetisk samtidigt som filosofisk person  en djufiloet helt enkelt!  OOOOOOOOOOOOOH FAN VILKET ORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i how i met your mother så berättar barney att om man kommer på egna ord så visar det att man är kreativ och har nytänkande! djufiloet!!!!!!!!!!!!!!! TJITT VAD NAJS!

JAG KOM PÅ ETT ORD FÖRUTOM TJALLA BALLA VILKET FAKTISKT ÄR ETT GRYMMT UTRYCK! TJALLA BALLA FREDRIK ÄR EN DJUFILOET! :D

tänk om jag få IG på matteprovet igen! FASA skräcka och FASA!
men
-peppar peppar ta i trä
 *knack knack*
 -vem där ?

SPOTIFY ÄR NICE! TAKE ON ME! take on me nanannana

 


vad som drar ner en blogg ?

asså det som skiljer en bra blogg från en amatör blogg har jag kommit fram till är vad man själv tycker om sin blogg och sin bloggförmåga. Ex denna Kissie hon skriver hela tiden att hon är den bästa bloggaren att hon är snyggast och är bäst på att blogga och hon påstår också att hennes blogg är störst! kolla nu den blev ändå trots allt störst! hennes blogg är till och med större än blondin bellas! men ja nu har jag haft ett längre upphåll från bloggen och det har berott på att jag har iaktagit och sedan försökt efterlikna de största bloggarna! jag har försökt tjäna pengar på att inte göra någonting, försökt få mvg i alla ämnen, genom att plugga och jag har också försökt vara snygg och få massa nya kläder utan att betala eller ha några pengar. ALLT DET HAR TOTALT MISSLYCKATS! så nu ska jag bara ge alla intrycket av att jag är bäst och snyggast och har den bästa bloggen så ska nog allt lösa sig!
JAG ÄR BÄST! JAG ÄR SNYGGAST! HAR MVG I NÄSTAN ALLT!
JAG ÄR DESSUTOM BÄST PÅ ATT BLOGGA OCH HAR DEN BÄSTA BLOGGEN SOM TROLIGTVIS KOMMER BLI STÖRST I SVERIGE! 

CHIIIIIIIIIIIIIILL ! yååyåå!
puss

RSS 2.0