Supernova!

Ja. Förlåt.
Men, det är faktiskt lov, kan jag säga i mitt försvar.

Elias borde bli journalist:
FÅNGE RUNKADE TILL MADONNA; UTVISAS UT TILL RYMDEN

Börje är nu officiellt min kusins, jag saknar massor av folk (puss), jag har blivit stämd för copyrightbrott av Gränna kommun för att jag ser för mycket ut som en polkagris, myggot har tappat ut 15% av mitt blod, så mina ben ser ut som ett såll. Also, jag skall se Knight & Day snart, senare idag. Jag åker till EstlandFestland på måndag kväll, så om någon absolut vill träffas och nuppa, har jag en lucka på måndag förmiddag. En sjukant vore rätt coolt, Elias har varit med om den fetaste odyssén och jag är ganska otroligt avundsjuk, jag har åkt vattenscooter med min granne Marie och hennes polers.
Det är vad som har hänt.

VECKANS FRÅGA:
Jag har sett på filmer att om man blir biten av en zombie är det långa loppet kört för en, och man förvandlas till en ohygienisk halvvarelse. Hur gör man för att undvika att bli biten, under en pågående zombieinvasion?

Generellt sett finns det en massa olika typer av zombier, men vanligtvis gäller följande:
• Håll dej undan. Vad man än tror, kan inte zombier nöta ut tid/rum-dimentionen, så om du håller dej 50 meter ifrån en zombie kan de inte bitas, de är helt enkelt för långt borta. Undvik knivkastande zombies.
• Ha en tam isbjörn med dej; isbjörnar är dels immuna, och dels sjuhelsikkes krigarmaskiner.
• Ha med dej en morot. Zombiesar gillar orange, helt enkelt, så använd moroten för en avledande manöver.
• Be Fanny om hjälp. Fanny är den enda humanoiden som zombisar känner fruktan emot. Anledningen; FAnny har stora (men lite söta) tänder.

Fredrik är en supernova! En fetmassiv himlakropp.

Ja, ni stackare.
Kvalitén på bloggen har gått käpprätt åt helt fel håll.
Mest troligt är det för att vi har annat att stå i, Fredrik att vara på PISS och LÖÖK (för er som inte fattar; kryp ner under något fruktansvärt gammalt och skäms) och se söt ut, jag på att vara ledare, men det är över nu, tack och lov (hörde jag näsblodsfontän på grund av sömnbrist?).
Problemet som uppstår nu är att jag lär ju inte vara bättre, för samtidigt som det ena nu är färdigt lär jag ta och bosätta mej på landet, som inte har något bra internet. Kanske, kanske känner jag för att snylta på grannens modem, men det går ju inte med racingfart, kan man inte säga.
Men äh, om inte, får ni ta och överleva.

Vi har hittat ett hem åt Börje!
Min kusin är 10 bast, och har alltid velat ha ett eget djur.
Iochförsej är det med största sannolikhet att det hon syftar på när hon säger "djur" är ett litet, lurvigt sådant. Typ hamster. Men, nej, hon får en landsköldpadda, som är okänt många år gammal, samtidigt som man är osäker på om Börje är en kille.
---
Det finns bara en sak som stör mej med att lämna bort Börje sådär. Min kusin är sjukt snäll, och riktigt skön. Tyvärr fruktar jag att hon kommer att ändra Börje's namn till något annat.
Något i stil med SNÖVIT, Hyacint, Gullepluttis eller Prinsessan.
Stackars Börje kommer få sin manlighet krossad.Honey i´m home!

ses i veckan jakob!!!!!!
PUSS
hur mår börje?

RSS 2.0