Absolutly Bri'ish

Jakob har börjat skolan och funderar allvarligt på en ny mobil.
Eller det är väl mer en två delar av och en och samma mobil. Gamla Barbara. Jag tror allvarligt på att det är dags för henne att snart få sin sista smörjelse. Hon har varit en mer eller mindre trogen tjänare.
Jag måste dock hållas till jag faktiskt har köpt en ny nalle. Jag funtar på en från NASA, som man ringer till planeten Uranus för bara 1.99 kronor/minuten. Det är rätt chill.

Vår bibliotikarie har en Portal-Tshirt. Det är.... konstigt, kan man spela TV-spel fastän man är bibliotikarie, det är ju emot alla fördomar man har.

VEM VAR ARTEMIS?
Artemis var en gudinna i den gamla grekiska antika tron, och där var hon kyskhetens, jaktens och graviditetens kvinna, och en ganska udda karaktär (å andra sidan, vilka grekiska gudomligheter var inte helskumma?).
Medan andra heligheter förvandlade sej till massa coola djur (Zeus fick en kvinna på smällen när han var förvandlad till en knölsvan, grabben måste haft charm) kunde Artemis förvandla sej till en, wait for it, livmoder.
Coolt, nej.
Dessutom hade hon lingonvecka hela tiden och var en allmänt arg tant. Om en kvinna grät under graviditeten åt hon upp fostret, något som tillochmed Djinghis Kahn hade hyfs nog att inte göra.

aaaaaarrrgjjjjh jääääähfveeel

Ett längre inlägg än det senaste.

Så, eh, tjabbakrabba, läget?

Det är fortfarande, tekniskt sett, sommar (enligt SMHI är det sommar när det är mer än 10° celsius i luften i genomsnitt per dag, yo) och jag har lov i lite exakt sex dagar till. Oh, Lordylordylord.

Jag har hängt väldigt, VÄLDIGT mycket på landet, och det som egentligen har hänt där är att jag hittade mitt pokemon röd och mitt röda gameboy, köttade sönder spelet med Blastoise och Kadabra (de heter Jesus och Dude), och hjälpt till att bygga en träkoja som, i alla ärlighet, kan behöva finslipa lite på arkitekturen.
Jag har kastat en pinne jättelångt, och en hund har inte fångat den, för det är en väldigt liten och kräsen hund.
Jag har rastat Börje, nu kallad Madicken och matat den med ett finger och djupfrysta räkor.

Hej, jag går i gymnasiet, men har lite ekonomiska problem, så jag tänkte sälja cannabis. Hur börjar man? Also, jag är cannabismissbrukare.

Det största, och första problemet med din affärsidé är du själv. Det finns anledningar varför man inte blir konditor om man har svårt att hålla fingrarna från kanelbullarna (det här hade kunnat vara ett innuendo (ja, jag stavade fel förut), och ett ganska bra sådant, men nu pratar jag inte om bildliga bullar utan konkreta kanelbullar. Med strösocker på. Bara för att det inte ska bli förvirring i var man/kvinna/tredje alternativets huvud). Det är ohyggligt mycket svårare att bli knarkkung om man själv har problem med jullarna, för att 1) ens PR-idéer blir genuint kassa och 2) man inte har någonting att sälja.
Annars finns det några saker att tänka på. Man vill ha ett dealernamn som inte, på något sätt kan kopplas till ditt riktiga alibi. Men du vill inte heller heta Anna Nilsson, även om du heter Konrad Tchostacovic. Använd fantasin.
Man vill att knarkare ska märka dej på plattan, men att poliserna ser dej som en hyvens medborgare. Ställ dej i mitten eller luta ryggen mot kulturhuset, och fokusera på en punkt 50 meter rakt framför dej, och kommer pliten på dej, åberopa insanitet.

Nej, knarka inte alls, peace off, tack.

Inuendo.

Så, eh, tjabba.

RSS 2.0