du måste vara sjuk,sjuk,sjuk,sjuk ?

jag är skruttig och därför sitter jag hemma,lyssnar på håkan heltrö och ´kollar barats and bereta movies! livet äger men suger på samma gång! Krazy spelled with a K ( COUCH)

tre foppatoffelkast ditåt

allvarligt jag och johan var sjukt crazy idag! gjorde massa helt omänksliga saker typ fick perfekt klatch tre gånger i rad, och läste tankar som tusan och ja vi var galna! okej SÅ galna var vi inte men vi är däremot jäkligt snygga ! och SÅ snygga är vi väl inte men men.. livet suger haha pause NOT!  juste antal foppatoffel kast borde bli ettt internationellt mått!

esch, men hörni jag tycker att ni ka läsa johans blogg för han har NYtt liv, NY skola, NY blogg! :D
http://jcarls.blogg.se :)

sen så är folket i min skola så galet härligt! alla är trevliga och allvarligt vi har sjukt mycket vackra flickor! :D
ja men tja ! hjärta

ps skriver som johan skulle ds haha johan fattar

FO YO

tjosvett meine geschwesters! Fasiken jag har börjat på värmdö gymnasiet (VGY) nu och det är så kul och grymmt och as najjs faktiskt! min linje verkar riktigt intressant jag låter fett nörd och så men allvarligt natur forskning journalistik det är kick as som tusan! vi ska ha ett projekt nu med grupp att skriva en nyhetsartikel som rör ungdomen idag, få folk att bry sig och det är en ball uppgift! min klass är as härlig har inte fått bra kontakt med alla änoch det är lite stelt på vissa håll men vad fasiken vi kommer gå i tre år! WOHO!  soft! livet leker !

vårat schema är rätt så drygt däremot! typ slutar halv fyra som tidigast... våra lärare verar as sköna dock!

Frankrike OH vad häftigt! Taizé alltså vilket ställe alla borde åka dit! jag kommer skriva mer om det hoppas jag, stämningen och festival känslan var enorm!

idag umgicks jagmed min käre vän gustaf och snackade om livets mysterier och skrev musik och lirade gitarr :) najjs!

pussen, jag vill hälsa till: mamma hugo och postigo och tratten <3
i


tjarå :*

tja drar och chillar i frankrike ett tag" ;D <3 CHO vad jag är taggad!

Så där ja!

Sådärja, nu är jag hemma från våran kära stockholms skärgård :D det var galet soooft bland kobbar och skär, nu chillar man hemma och allt är okej med mig men här hemma har jag missat en massa skit vilket egentligen tur att man missar det men det är tråkigt när sån skit händer och jag hoppas att det kommer lösa sig!

jag mår bra bortsett från total förvirrelse jag fattar igenting ! det suger lite men jag är fett söt ändå!

juste jag ramlade fett på cykeln här om dagen oooh skarriga sår på knän och händer och armbågar jag har en hård hatkärlek till försvaret cyklar de är riktigt fiiina men farliga!

här om någon dag tänkte jag skriva en krönika om : MAINSTREAM

jag far till frankrike och taize som är et kloster på lördag ! det blir helt förbaskat legendariskt! längtar! WOHO men det blir fett kristet så här kommer en galet vääärd film om bibeln. kolla den!"
 

RSS 2.0