Ett längre inlägg än det senaste.

Så, eh, tjabbakrabba, läget?

Det är fortfarande, tekniskt sett, sommar (enligt SMHI är det sommar när det är mer än 10° celsius i luften i genomsnitt per dag, yo) och jag har lov i lite exakt sex dagar till. Oh, Lordylordylord.

Jag har hängt väldigt, VÄLDIGT mycket på landet, och det som egentligen har hänt där är att jag hittade mitt pokemon röd och mitt röda gameboy, köttade sönder spelet med Blastoise och Kadabra (de heter Jesus och Dude), och hjälpt till att bygga en träkoja som, i alla ärlighet, kan behöva finslipa lite på arkitekturen.
Jag har kastat en pinne jättelångt, och en hund har inte fångat den, för det är en väldigt liten och kräsen hund.
Jag har rastat Börje, nu kallad Madicken och matat den med ett finger och djupfrysta räkor.

Hej, jag går i gymnasiet, men har lite ekonomiska problem, så jag tänkte sälja cannabis. Hur börjar man? Also, jag är cannabismissbrukare.

Det största, och första problemet med din affärsidé är du själv. Det finns anledningar varför man inte blir konditor om man har svårt att hålla fingrarna från kanelbullarna (det här hade kunnat vara ett innuendo (ja, jag stavade fel förut), och ett ganska bra sådant, men nu pratar jag inte om bildliga bullar utan konkreta kanelbullar. Med strösocker på. Bara för att det inte ska bli förvirring i var man/kvinna/tredje alternativets huvud). Det är ohyggligt mycket svårare att bli knarkkung om man själv har problem med jullarna, för att 1) ens PR-idéer blir genuint kassa och 2) man inte har någonting att sälja.
Annars finns det några saker att tänka på. Man vill ha ett dealernamn som inte, på något sätt kan kopplas till ditt riktiga alibi. Men du vill inte heller heta Anna Nilsson, även om du heter Konrad Tchostacovic. Använd fantasin.
Man vill att knarkare ska märka dej på plattan, men att poliserna ser dej som en hyvens medborgare. Ställ dej i mitten eller luta ryggen mot kulturhuset, och fokusera på en punkt 50 meter rakt framför dej, och kommer pliten på dej, åberopa insanitet.

Nej, knarka inte alls, peace off, tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0