Prestige

Jag har börjat lyssna ganska hårt på José Gonzáles. En redigt skön grabb som får ens öron att smälta till trögflytande sirap, på ett positivt sätt. Ni som inte vet vem han är, kolla in på youtube, eller någonting annat än Spotify.
För José Gonzáles är ett rätt typiskt argentinskt namn, och den enda som finns på Spotify med det namnet har bara en låt på sitt CV, från ett album som heter Super Salsa Hits de Gato CINCO!, eller något. Ganska långt ifrån den José jag tänkte på.

Igår, Lördag för mej, var jag på Ahfgansk festmiddag.
Sjyykt
najs.
Och det härliga ahfganska folket har den otroligt charmiga åsikten att gästen är husets gud. Därför serverades det mat som skulle kunna föda en medelstor afrikansk by. Det var lammkött, kyckling, entrecôtespett, mosat tillsammans med ahfganskt ris och okristliga mängder Bearnaisesås, serverat med fri bar med flertalet exotiska drinkar (Litchidrinken var dock ingen höjdare, och smakade mest rom). Och det var ändå bara huvudrätten, på en typ sjurätters middag.
Tips också för er som vill charma utländska familjer. Om de börjar prata med varandra på ett annat språk, typ "Shanshabellaidano" ska man själv säga "Shanshabellaidano" och le stort. Oavsett vad det betydde kommer de att älska dej, och familjeöverhuvudet kommer vilja ge dej en stor, manlig kram.

Hur pökar man efter döden?
Assåååeee, jag hoppas verkligen inte att du frågade om liksex. För det är bara nasty, egentligen.
Nej, men visst, att pöka i himlen är av en helt annan konstruktion. För båda är döda.
Ibland kan folk, de o-döda (nej, inte odöda, utan o-döda. Det är en stor skillnad), säga att de hade "himmelskt sex" när båda parterna manövrerar sina nupperier på ett synnerligen professionellt sätt. Man menar det på ett sannerligen ,oh, så positivt.
Det är inte alls så.
För medan mycket är riktigt gemytligt och välorganiserat i himlen är "sex" någonting ytterst horribelt.
Ena parten tar då tag, med tänderna i den andra partens knä, och låter den andra skruva ens huvud på ett stort grillspätt, med på tok för mycket lök. Med en banjo kommer nu person 1 att gröpa ur insidan på person 2's kranium, och, märk väl, har fortfarande kvar tänderna i den andres knä.
Ganska redigt ofräscht.
Och det är ändå "ordinärt" sex i himlen. Fetischer i himlen är något ohyggligt obehagligt.

Hej. Kommentera. Nu. Punkt nu. Punkt nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0