Konsten att berätta alla detaljer.

Vattenbasket i en timma på raken är ruggigt utmattande. I kid you not.

Imorgon ska jag på högskoleprov. Jag (läs: farslets kontokort) har fått hosta upp mer än 300 pix för att få ha prov i åtta timmar. På en fakking lördag. Någonting är konstigt i Sverige.

Idag har jag haft skrivning i spanska, och kört en analys på en icke-analyserbar bok på 60 sidor. Här är en kort sammanfattning, översatt från katalonska;
Alberto är en schysst prick och reporter, som åker hem till sin kusin som heter något Jorge, kanske (hans fruga, ragg, ligg, bättre hälft heter Bernanda och hon har lett till mången internskämt på spanskakursen), rotar runt i hans matta för att där hitta en lapp från en liten barnarbetare som vill ha hjälp. Gossen har dock glömt bort att skriva adress, men ingen fara, för Alberto tar reda på att det är till Indien han skall åka för att hjälpa barnet.
Och där är ena halvan av boken över. Hur som helst, Alberto hittar en liten mattfabrik (försäljarna av mattor verkar inte ha några problem alls att visa hur barnarbetarna arbetar) och blablabla, pojken som skrev meddelandet är död, och efter ett snack med en okänd gubbe som snackar massa rappakalja som tydligen är enormt viktigt, räddar han 9 barn och är en hyvens grabb.
Typ.

Intressanta saker som hänt mej den senaste tiden är inte alls så fruktansvärt intressanta.
Dock har min fader efter närmare runt tre timmars tankegång köpt ett akvarium (Han har dock funderat på att skaffa hund i tre år. What's up with that?) fyllt med kampfiskar som tydligen är rätt aggressiva, några zebrafiskar som inte alls ser ut som zebror; deras ränder är åt helt fel håll, och vem har hört talas om en blå zebra med olivgröna ränder ( på Tellus, då. Blåa zebror med olivgröna ränder är ganska vanliga i Zerblatt-galaxen).
Sen har vi kungen i akvariet.
Kungen är en räka, och gissa vad han heter?
Kongo, och han är en grymt skoj rackare. Springer uppochner och ser allmänt BAD-ASS ut. YEAH!
(Foto kommer sen)

Veckans fråga:
Nya Pokemons, Fack yeah!
Det var mer ett påstående, men, visst, rätt coolt. Det kom för någon vecka sen Pokemon Svart och Pokemon Vit, och den är fylld med... Pokemons?
Toksskönt, tänkte jag, och tog mej (helt ärligt) en titt på dessa nya fickmonster (Mitt fickmonster är dock lite mer imponerande, om ni fattar. Damer, ni vet), men fick reda på att nästan alla nya japanfödda organismer som bara lever för att döda är sjukt fula. Så fula att Voldemort blir generad.
Här kör vi en jämförelse med två startpokemons, en från Gameboy1 och en från den nya generationen...
Jag har sagt det förr, och jag kommer att säga det igen, garanterat. Typ, nu. Blastoise är en muskulös, blå sköldpadda med två bazookas som sticker ut på dennes rygg. Så behård att man kan bota leukemi, eller något. Det enda minuset är att bazookasena inte är eldkastare, eller skjuter missiler. Missiler med eldkastare på...
Och så har vi det här fånet. Samurott heter den tydligen, och är en... en... en mycket gammal dvärghamster med ett snäckskal på hjässan och hockeyskydd. Helt seriöst, vad tänkte snubben som ritade denna? Vad är tanken med den ovårdade mustaschen? Vad är det han har på huvudet (bekvämt ser det INTE ut att vara), kraniet från en muterad svärdfisk? Och på tal om mutationer, han har en stjärtfena. En ohyggligt ful sådan. Vad vill grabben säga?
Och det här är ändå inte den fulaste :C

Nau paellaerr jaog inteeeh meeeiraaah, saoooååu, hääääeeeeehhr sssääääähhjeeer jaaaog hheeeii ddaaooååå.
Kommentera, snälla? Du får en kram?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0