Me and my jedi minded ego.

Denna helgen gjorde jag något riktigt käckt och åkte till Tjeckien. Prag.
Men, innan vi börjar med det har vi en fråga från, inte Tiemo, utan någon speciell. En kvinlig läsare. Det är fan framsteg. Hursomhelst.

Hur coolt är äppeljuice? undrar Ella S.
Jadu, Ella. Pella. Smella. Jella.
Det finns ettriktigt bra sätt att mäta coolhet. Det är att jämföra objektets coolhet med Jakob, alternativt Fredrik (även fast då får man ett något mindre exakt värde), och då mäter man det i fethet, där en 1:a är maximal uppnåelig fethet; så cool som vi är, helt enkelt. För att ni ska få ett begrepp om hur det fungerar kan jag säga att Optimus Prime har en fethet på 0,935, Jack Sparrow 0,798 och Frodo Bobbins, eller något, på 0,237.
Äppeljos
+ Det är gott
+ Det är nyttigt
+ Det är flytande.
- Det liknar misstänkt mycket kiss
- Frätande
- Inte lika gott som apelsinjos.
Jag och männen i vita rockar i mitt hemliga underjordiska laboratorium (NU med hajar, pirajor och ålar i vallgraven. Plus, att vi bytte ut vattnet mot stark, stark Svavelsyra) har kommit fram till att äppeljos har en fethet på.....
*drumroll, please*
0,735. Så, på vår skala betyder det " Jadu, visst fan är'et coolt, och det duger, men... njae. Varför inte?"
(En 1,0 ger " HOLY MOTHER OF JESUS, SÅ COOLT ATT KINSERNA FRYSER OCH ATT JAG MÅSTE STAVA I CAPS LOCK.")

PRAG — ett litet reserepotage. Kanske. Lite.

Ah, Prag. Jag var där med min far över helgen, en helt lagom resa. Vi han se både de ena och de andra sevärdheterna. Och jag säger då det, oavsett vem du är, kommer du att hitta någonting som passar i Prag.
• Byggnaderna i Prag är bruna. En del gråa hus finns också. Presidenten bor i ett vitt hus.
De flesta har en halvfräsch fasad, som slipats ner efter åratal av frätande spyor och krig. Men det tillför bara till dess charm.
• Söker du spännande nöjen är Prag för dej! Här finns det prostituerade från världens alla håll, och i alla olika prisklasser. Söker du asiatiska sådanna finns de mest i en av de miljontals ThaiMassagePalace's som finns utspridda, och även om jag inte har vandrat in på en sådan, finns det på tok för många i staden för att det ska vara lagligt. Vandra på en gata i staden, och du kommer märka ett lustigt mönster; bordell-alkoshop-bordell-thaimassage-thaimassage-restuarang-thaimassage-alkoshop-sexmuseum-annat museum-starbucks och bredvid den en till restauran och sen ett litet livs. Faktum är att prostituerad är det tredje vanligaste yrket i Prag.
• Söker du intressanta upplevelser för hela familjen kan du (förutom en familjeutflykt till närmaste barnanpassade bordell) ta familjen till ett av många museum. Bland annat finns det en riktigt charmig utställning på nationalmuseet; Våldsamma, brutala mord på små barn. Med autentiska benrangel som har blivit döda de på några av de mest otänkbart brutala sätt. Med en koja för barn, vassa pålar för barnen att leka med varandra med och några av de mest fruktansvärda barnsagor som tänkas kan (Barn vilse i skogen, springer ut på vaken, tittar ner i vak, ser bara röda slamsor, otäck gubbe bakom. Med yxa. Fuck his life)
Låt ditt barn känna på att vara kallblodig mördare — Du med.
Sen har vi det fräscha "Sex Maschine Museum". Bara en glimt in i ateljen ser man en högt uppsatt stol, med en skåra i mitten på. Under stolen finns det ett stort hjul som snurrar, och på denna finns det gummipåkar som det är tanken skall piska ens underliv. Bara sådär.
• Känner du för att äta finns det många alternativ. Korv med surkålsbås för de med skral budget. För er som lyxar till det finns det många restauranger med klass. Och språksvårigheterna blir inte ett problem heller, för hela menyerna är baserade på bilder. Och oavsett hur skarpa ögon man har kan man inte se vad bilderna föreställer. Allt ser ut som fettiga fettklickar i olika nyanser. Jag valde på måfå, och tro inte annat än att jag fick en av de godaste fettiga färgklickar som jag ätit. Tar ni er till Prag, peka på den färgklick som ser lite ut som en gubbe som kliar sej på ryggen, med nyanser av blått och hasselnötsbrun. Där har ni krubb som hette duga.
• Jag vet inte mycket om tjeckiska, men jag kan nog säga att 'porslin' blir ' PornAss' på tjeckiska. Kanske? Eller?
• Det är lätt att hitta till lätt gata i Prag; alla verkar heta Novorydno eller något. Det svåra är att hitta var på gatan ditt hotell låg senast.
• Väder har staden i massor, både regn och rusk, ibland samtidigt. Med abnormalt höga molnchanser är detta paradiset för de bleka och ljusskygga.
• Det första man märker när man kliver ut från Prags flygplats är doften av rök och rengöringsmedel. Den kommer att bestå hela din vistelse, för Prag har världens största rengöringsmedelsfabrik; vet du inte vilka kemikaliejättarna Nahorovdny inc. är — då är det bestämt dags för dej att läsa lite mer om rengöringsmedel. Hursomhelst, det hela ger Prag en fräsch och härlig atmosfär, lite som en nystädad toalett. I grått. Och sliten fasad. Och du är aldrig ensam där, eftersom, ja det finns en prostituerad i varje gathörn (en mycket imponerande siffra)
• En majestätisk park finns mitt i Prag. Och kollar man på kartan att vägarna i denna park är formade som en ännu mer majestätisk penis. Ni går helt enkelt omkring på den största — för att inte nämna den grönaste — snoppen i hela Tjeckien.
Summa summarum, Prag är en mycket romantisk plats. Prostituerade och fulla homosexuella sätter verkligen den romantiska stämning som par kan leta efter i år, utan att finna.
TA ER TILL PRAG <3

För er som inte riktigt har alla matroser på fregatten, kan jag då säga att Prag faktiskt vart apnajs. Åk dit. Jag var ironisk en stor del av texten. Men alla har en viss uns av sanning i sej. Det om museet är faktiskt helt sant, som jag kommer ihåg det som!

Snart är det halloween. Och i år ska jag gömma mitt godis, så inga ´leeeeeskiga´barn får'et. Sådetså.


Kommentarer
Postat av: David :)

Hur får man en kvinna på fall? :O

2010-11-01 @ 00:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0