YGAYBasilika

Hej.
Jag är Jakob Ruusa.
Detta är min och Fredrik Välmes blogg.
Välkommen.

Innan vi börjar måste jag berätta en sak.
En sak som får Andra Världskriget att verka som en "Ingen Big Deal".
BÖRJE ÄR EN FAkkING TJEJ! KVINNA! HONA! INDIVID UTAN SNOPP! DUDETTE!
För er som inte hört historien än, shame on you, här kommer en snabb resumé:

Midsommardagen detta året, på väg hem från landet, körde vår bil nästan på en sköldpadda här i Stuvsta. Vi plockade upp den, kallade den Börje efter en okänd kung (annan historia), ingen ville ha Börje (sad face), vi kollade upp honom på nätet som en rysk jävel (Sibirisk stäppsköldpadda). Min kusin fick Börje. End of story. Trodde vi.

Så, tydligen hade Börje ätit Ack,-så-väldigt-lite mat, så min moster och Kusse tog med Börje till Veterinären, varpå denna konstaterar två saker.
1) Börje är inte alls en Sibirisk Stäppsköldpadda. Han är något slags vattensköldpadda, och äter inte alls maskrosblad och sallad och veganmat, som vi matat honom med sen i somras. Tydligen består hans diet av räkor, hundmat, och lite hummer vid festliga tillfällen. Börje har alltså svultit sen i Juni. Dessutom måste Börje badas varje dag, och inte varje vecka.

2) Börje är en flicka. Veterinären sa visst att det inte är en exakt vetenskap att särskilja honor och hanar, men ändå. Och jag som trodde att Börje bara tyckte om rosa för att han var så säker på sin manlighet. Tydligen inte.

Så, nu heter Börje Madicken. Verkligen. Fy fa-an.

Börje. Fortfarande världens manligaste sköldpadda i mitt <3

VECKANS FRÅGA:
Hur får man kvinnor på fall? :D från David :)

Kära David, för att svara på den frågan har jag tagit hjälp av två kära vetenskapskollegor, Doktor Greta Bohrmann, forskare inom hormonområdet, och Doktor Kim Pae-Wong, expert på Karate och Tae-Kwan-Do, och nu forskar han Aikido.
De har suttit tillsammans vid ett löjligt stort och viktigt bord, och skrivit massa viktiga, långa ord, för att förklara hur man fäller kvinnor på ett effektivt sätt.
  1. Hitta en kvinna som du vill fälla. Tänk bara att ju tyngre och längre, desto svårare blir det.
  2. Prata med kvinnan du vill fälla. Vänta på det perfekta ögonblicket. Tro mej, det är ingen bra ide att fälla efter bara ett handskak. Also, när hon börjar peta på sina tänder är det ett stort ABORT MISSION!
  3. När tillfälletr nu dykt upp, ta ett rejält om hennes vänstra arm, håll den som en ljussabel i starwars med båda händerna, vänster hand högst och vänster fot fram. Detta kan man även göra spegelvänt.
  4. Ta och "vrid dej innåt" henne, så att ditt vänstra lår hamnar precis framför hennes mage. Ju närmare ni är, destå lättare blir det för dej.
  5. Vänd dej framåt och gör en bugande rörelse. Håll fortfarande fast i armen. Om du gjort rätt borde hon "rulla" längs din sida,, och falla på rygg, precis som målet är.
  6. Flickan är fälld. Hurra! Det är din vinst.  Insup segerns sötma nu, för chansen att kommer att tycka om dej är väldigt liten, och på det långa har du vunnit slaget, förlorat kriget. Oops?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0