Mysteriet med försvunnen pojke, potentiell sexförbrytare

Ja, var fan är Fredrik, det kan man allt undra sej.
Faktum är att ingen vet.
Jag trodde att jag fick en skymt av honom imorse, men, lika snabbt som han dök upp försvann han. Att han har mage att göra sånt.
Senare på dagen fick jag ett telepatiskt meddelande (Japp, ibland, om man är på helt samma våglängd kan man skicka meddelanden telepatiskt. Avundsjuka? Hah! Tiemo, du är snäll, så du har gåvan. Snygga har också den.) där han sa att han mådde bra.
Han har bara fått en ganska rejäl släng av någon sjukdom som får en tarmar att bli spaghetti och hjärtat blir en bulle, så, nu springer han runt och letar efter det bästa hjärta som finns, och just i detta ögonblick kollar han pulsen på värna jungfrur i Norge efter ett som passar honom, som han kan slita ut, och kalla sitt (Om du någonsin utvecklat en relation med honom, och han börjat babbla om att hans kropp är din och vice versa, ja det betyder att han skrivit upp dej på en transplatationslista som en potentiell donator. Sicken en, va?). Det kanske låter tufft, men, Fredrik, den jäveln, är en av de tre i världen ( GISSA de andra. En av dem borde vara enkel) som har en sådan potentiell charm att han, om han använder maximal styrka, att han kan få flickor att slita ut sina organ i ren passion för att ge honom. Lyckligtvis använder han den charmen, ironiskt nog, bara på folk han verkligen tycker är fula.
Och, tänk då att han gör det UTAN PULS! För, bullar har, som tidigare känt, ett BMP på sisådär ganska exakt runt 0.
Och inte har han ett magiskt horn med en livs-trollformel, eller ens någon slags manapotion (vad fan nu det är). Han kör helt solo, och då kan man ju tänka sej att det är ganska imponerande att ha varit aktiv, och ur ren medicinsk synpunkt är ganska grovt avliden samtidigt, i mer än.... två månader nu. And still fighting.
That man's a real trooper.
Och, till er som läser bloggen, här får ni lite musik i form av den urhärliga sångerskan Lissie, som jag upptäckt. Hon hamnar på andra plats för sångerskor jag skulle vilja gifta mej med, efter Frankrikes presidents fru Carla Bruni (Italiensk supermodell som sjunger franska ballader och är gift med Frankrikes mäktigaste man. Vad fan  är det inte att älska? )
Lissie - When I'm Alone
Ciao, snubbar och GUZZILAGOS!

Kommentarer
Postat av: fredrik

<3 är ledsen menhar ingen inspiration <3

2010-10-07 @ 16:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0