Att Slice:a ett huvud i två delar är inte fy skam?

ABBA ABBA BENNI BJORN AGNETHA ANNI-FRID BENNI BJOOOOOOOOOORN!


Vad gör man för att GöraR en Själv GLaD? EH?

En sak som nästan aldrig slår fel är att dra igenom sina multiplikationstabeller. Om inte det fungerar är du kliniskt deprimerad — det är ett kemiskt problem i din hjärna — och det enda sättet att motverka detta är att injicera din hjärna med olika flytande substanser tills du inser vad du har ont om. Börja med det ätbara eftersom det är det säkraste — din äppeljuice, olivolja och Soja. Om du inte känner dej som ditt gamla jag efter att ha sprutat allt detta i din hjärna går du vidare till badprodukter och sen, som en sista utväg, rengöringsmedel, som du injicerar rakt in i hjärnan genom hjärnbarken till centrat med den största spruta som går att hitta. Detta kanske verkar som en synnerligen oförsiktig åtgärd, men faktum är att den mänskliga kroppen — och speciellt hjärnan — inte bara producerar och använder "naturliga" ämnen som äppeljuice och olivolja, utan även en stor mängd av "industriella" ämnen som blekmedel och Windex och schampo som bevarar din lyster samtidigt som det rengör på djupet.

Eftersom jag har lite ont om material tar jag och copy/pastear en kort sammansättning vad som hände i denna sommarens största såpa; Madde Spårar Ur, taget direkt ut hennes profil (det var jag som skrev det, dock). Om du är hungrig, ta och hämta en macka, för detta lär ta ett tag. KÖR!

MADDE SPÅRAR UR, SÄSONG 1.

"Du, Madde, var ute efter mej i början och ville ha mitt barn. David blir vresig, och under ett gräl tar han upp att du tänkte göra abort på en klinik, men bangade; ergo, du var mamma, men att du hade skickat iväg barnet till den fattigaste staten mätt i BNP, Sierra Leone. David blir fett vresig över att hon hade hållt rubbet hemligt och stack iväg. Senare träffas ni igen, och Madder berättar om att hon för ett å etthalvt år sen träffade sin livs kärlek i Polen; delägaren i en crabfishfabrik Theodor-Muhktar Wasava. De hade förlprat kontakten, men Madde vägrade släppa en bit av den mannen hon älskade, så hon abborterade inte bort bäbyn, som var Theodor-Muhktars. 

Men nu blir det på det viset att David avslöjade att HAN var Theodor-Muhktar, så nu är han arg över att Madde skickade iväg hans enda barn (Som vi vet om i säsong ett, blink! blink!).
Det ena leder till det andra, och det visar sej att bebisen är fetincestiöst, för Madde och David är syskon!!!! Dessutom, till Davids förtvivlan hade Madde en tvillingsyster som ingen visste om, en ond en (what else. Hon heter egentligen Barbara, men vem bryr sej), som hade mördat den gode Madde för flera år sedan, så det fick David reda på när han läste en ett år gammal tidning. Han bryter ihop och springer gråtandes därifrån.

Nu över till bäbyn. Den onda tvillingsystern hade hemlighetsfullt, och utan bäbyns medvetande sett till att barnet får komma tillbaka till Sverige via ett gäng somaliska pirater för att förvirra David mer. Vad hon inte vet är hur barnet ser ut, eller att barnet är så incestiöst att den har fått en rejäl släng av Werners syndrom och har åldrat sitt utseende och mentalt sisådär 17 år på ett år. Men Madde blir helt kär i barnet utan att veta att veta vem det egentligen är.

Det barnet är jag, Jakob. Och så trodde man att Oidipus hade problem...

David, som dels är arg för allt hemlighetsmakeri, och för att Maddes eleka tvillingsyster hade mördat Madde, som han älskade från början, stämmer träff med Ond-Madde i ett köpcentrum. När de träffas tar David fram en kniv som han gömt och kniv-hugger (!) Ond-Madde. Medan hon ligger döende på marken berättar hon att hon egentligen den goda Madde, som han älskat hela tiden och att hon faktiskt aldrig sagt att hon var den onda, och att mordet för ett år sen var ett skattebedrägeri. Madde dör, David gråter och lovar att hämnas genom att ta kål på Ond-Madde, som tydligen ska härja omkring Sierra Leone.

Och där tar säsong ett slut.

Puh, detta var 25 bortkastade minuter?

Vadå spårar ur? JAG? snälla... ♥"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0