I can't say good bye to yesterday. Jag är djup.

Hej. Vi har aldrig provat alkohol förut. Hur kommer det att vara? Vi har hört att folk som dricker slutar med att känna sej roliga. Vi hoppas alla att få reda på vad "hypen" är om på den 16 Juli detta år, då det är då alla fyller 18. Var snäll uppfyll våran önskan om att få dricka med livs levande fetton, för det är det enda sättet vi kan känna oss säkra på. Vi tänker göra detta på Stures Bar. Det ligger i Boden.

Svik oss inte, våra kommande liv hänger på detta.

//Tess, Marie och Sara


Kära ni, ni tänker på doktorer; det är med doktorer det är säkrast att dricka med er första Bloody Mary eller Sangria. Fetton, med deras patenterade avsaknad av sympati eller känslor, samt deras okunnighet om styrkeredskap och deras svårigheter att "få till det", hör till de minst säkra katergorier av folk man borde hänga med under osäkra tider.

 

Förbluffande nog, är vi faktiskt inte ens riktiga fetton. Nej, seriöst! Vår blogg bara heter "fatpeople". Jepp, det är rätt, vi är tonårsbloggare, utan tvekan den värsta sorts människan man kan vara runt när man har säkerhet i åtanke. Genom deras korta historia, har nästan varje tonårsbloggare använd vilket medel som helst (Vanligast alkohol. Ofta på just Stures Bar) för att självförintas. Nej, du skulle inte ha alla indianer i kanoten, så att säga, om du skulle slå följe med en bloggare i någon situation som (a) innehåller alkohol, och (b) du INTE har några hårt beväpnade livvakter.

Därför måste vi, av dessa skäl, och det faktum att vi inte har en aning om var Boden ligger, tacka nej till ert erbjudande. Inte för att vi inte desperat vill acceptera, men just nu, i en baksmälla i middags-tids dagsljus, är vi erfarna nog att veta att om vi skulle dyka upp på er födelsedagsfest, skulle en av er sluta gravid, en av er sluta död, och en skulle allvarligt ångra att ni bjöd in oss i första början.


 

Farlig? Japp. Men Vi är farligare! Rawr!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0